Condoomadvies

Meteen persoonlijk advies over jouw ideale condoom?

Haal meteen jouw online advies. Anoniem en betrouwbaar.

Jouw ideale condoom 

Aan condooms valt meer te kiezen dan je op het eerste gezicht denkt. Daarom geven we je graag wat adviezen over waar je op zou moeten letten. Negen tips om jouw (jullie) beste condoom te kiezen:

 
1. Draag je het condoom zelf, of een ander?

Voor bijna iedereen zijn de basic condooms de juiste keuze. De juiste maat, de juiste dikte en de juiste prijs. Koop je condooms die iemand anders moet gaan aantrekken, maar je hebt geen extra condoominformatie over hem? Ga voor de basic collectie.

 
2. Heb je op dit moment een relatie?

Als je (nog) geen relatie hebt, of jullie zijn nog maar een paar dagen samen; ook dan is de basic collectie waarschijnlijk de beste keuze.

 
3. Hebben jullie al wat langer een relatie?

Als jullie al wat langer bij samen zijn, dan kan condoomgebruik vervelend worden. Daarvoor zijn er condooms die ook iets toevoegen aan de seks. Extra dun, of met extra profiel. Kijk dan in onze specials collectie.

4. Heb je wel eens een condoomongeluk gehad?

Is je condoom bijvoorbeeld wel eens gescheurd bij het afrollen? Dan zou je de Wingman kunnen proberen. Deze rollen namelijk net even iets handiger af.

5. Is het condoom wel eens afgegleden?

Of is je condoom wel eens afgegleden? Het zou kunnen dat je condoom te ruim was. Kijk in onze sectie 'Maten' om de juiste condoommaat te bepalen en deze ook te kopen.

6. Knelt het condoom?

De standaard condooms zijn voor de meeste mannen een prima maat. Maar voor sommige mannen zijn ze te klein. Kijk in onze sectie 'Maten' om de juiste condoommaat te bepalen en deze ook te kopen.

7. Een ander condoomongeluk gehad?

Kijk ook eens op de site van Soa Aids Nederland voor tips voor veilig condoomgebruik.

8. Is het condoom bedoelt voor anaal gebruik?

Voor anale seks heb je niet per se een speciaal condoom nodig, wel extra glijmiddel.

9. Heb je een latex allergie?

Het komt maar zelden voor, maar sommige mensen zijn allergisch voor latex
(waar condooms van worden gemaakt). Speciaal daarvoor hebben we een condoom dat niet van latex is gemaakt.
 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »