Verzenden & retourneren

Verzending

Uw bestelling en betaling worden afgehandeld door Condomerie.

Uw bestelling wordt altijd discreet verstuurd. Als afzender vindt u op het pakje nergens de naam 'Condomerie', “AidsFonds’, ‘SoaAidsNederland’.

Indien mogelijk zullen wij uw pakje voorzichtig opvouwen en plat maken. Dit betekent dat het pakket gewoon door de brievenbus kan. U krijgt altijd de originele verpakking meegestuurd.

Producten die niet door de brievenbus passen (zoals glijmiddelen) versturen wij als pakket met Post.nl
Bent u niet thuis als zij uw pakket bezorgen? Dan proberen ze het standaard af te leveren bij uw directe buren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een bericht voor u achter. Hierop vindt u een ‘niet-thuis-code’: met deze code kunt u dezelfde dag tot 22.00 uur aangeven waar u uw pakket bij de tweede keer wilt laten bezorgen.

Levertijd

Levertijd is ca. 2 werkdagen binnen Nederland en gaat in na ontvangst betaling. Heeft u na 4 werkdagen niets ontvangen neem dan contact met ons op. (Levertijd Europa ca. 8 werkdagen, daar buiten ca. 12 werkdagen).

Verzendkosten


Wij hanteren de volgende tarieven:


Condooms: € 1,95 (Meestal brievenbuspost)

Glijmiddelen: € 6,50 (Altijd pakketpost)

BTW

Alle prijzen op deze website zijn inclusief BTW.

Retour en teruggave beleid.

Mocht u dwingende redenen hebben om artikelen terug te sturen, neem alstublieft eerst contact met ons op.

Herroepingsrecht.

Als u na levering toch af wilt zien van uw aankoop, kunt u gebruik maken van uw herroepingsrecht.
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons, Condomerie, via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

Als u de overeenkomst herroept, en de goederen ongeopend,in de oorspronkelijke verpakking en onbeschadigd terugstuurt, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. Goederen kunt u alleen terugsturen in dezelfde verpakking als waarin u ze ontvangen heeft. Ongeopend en onbeschadigd.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Voor meer informatie over uw herroepingsrecht kunt u hier kijken.

Verkeerde of beschadigde artikelen ontvangen?

Heeft u verkeerde of beschadigde artikelen ontvangen, zend deze dan ongeopend, aangetekend terug (binnen 14 dagen na ontvangst).
Als u een verkeerd of beschadigd product terugstuurt, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten onverwijld terug en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld.
De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen in dit geval voor onze rekening.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Bij verzending buiten Nederland is de Condomerie niet aansprakelijk voor eventuele problemen bij de invoer.

Retouradres.

Condomerie
Warmoesstraat 141
1012 JB Amsterdam
020-6274174

KvK 33193870

BTW nl008682033b01

Klachten

We doen ons uiterste best om uw bestelling en levering foutloos te verwerken. Mocht u toch een klacht hebben, laat het ons alstublieft weten. Bij voorkeur via Email: [email protected]
Natuurlijk kunt u ons ook bellen: 020-6274174.
Condomerie zal zo snel mogelijk, en zeker binnen 14 dagen, reageren.

Formulier herroeping:

RICHTLIJN CONSUMENTENRECHTEN
Informatie betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons, Condomerie, Warmoesstraat 141, 1012 JB Amsterdam, tel: 020-6274174, via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen:

Aan:
Condomerie
Adres: Warmoesstraat 141 - 1012 JB Amsterdam
Fax: 020-6389265
E-mail: [email protected]

Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende
producten: .............................. herroept/herroepen*
Besteld op*/ontvangen op* ..............................
Naam consumenten(en): ................................
Adres consument(en): .....................................
Handtekening consument(en):  (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend):............................

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »